×

IMPRESSZUM

Kiadó

ITRIS Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 187–189. (
Lokomotív Ház)

Tel: +36 1 211 2226
info@itris.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-354643

Adószám: 27336227-2-43

EU Adószám (VAT): HU27336227

Minden email-t szívesen fogadunk – hozzászólásokat, kérdéseket vagy kritikát, illetve bármilyen információt web-es jelenlétünkről. Ezzel kapcsolatos észrevételeit a következő e-mail címre várjuk: info@itris.hu.

Projektcsapat: ITRIS Marketing
CMS: WordPress

Sajtóosztály

Kérdése van a cégünkkel, vagy a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatban? Szívesen válaszolunk kérdéseire és további információkat is biztosítunk. IT-szakembereink is rendelkezésre állnak előre megbeszélt időpontokban, amennyiben részletesebb információkra van szüksége.

Kapcsolattartó: Jakab Zoltán
Telefonszám: +36 30 422 6441

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult.

Az összes ajánlat kötelezettség nélküli.

Az ITRIS fenntartja a jogot, hogy az oldal egy részét, vagy egészét megváltoztassa, kiegészítse, vagy törölje anélkül, hogy ezt előre bejelentené, illetve hogy az oldalt egy ideig, vagy teljesen beszüntesse.

Az ITRIS nem felel az oldal meglátogatásával kapcsolatos tárgyi vagy eszmei károkért,

Az ITRIS nem vállal felelőséget az oldalakon található tartalmakért, illetve az ott található linkekért.

Adatvédelem

Felhívjuk figyelmét, hogy az interneten történő adatátvitel (pl. email-en keresztül történő kommunikáció) biztonsági hiányosságokat tartalmazhat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy személyes adatait megvédjük az illetéktelen hozzáférésektől – az adatok teljes védelmét egy harmadik fél által történő hozzáféréstől azonban nem tudjuk biztosítani.  A kapcsolatfelvételi űrlapon lévő összes adatot az interneten keresztül továbbítják. Kérem, vegye tudomásul, hogy az interneten saját felelősségére ad meg adatokat, információkat.

Adatvédelmi tájékoztató állásjelentkezéshez

Az ITRIS semmilyen esetben nem vállal felelősséget, ha a pályázónak bármiféle kára származik az interneten keresztül történő személyes adatok továbbításából . Amennyiben a pályázó biztonsági szempontból szükségesnek vagy ésszerűnek tartja, kérjük, használjon más csatornákat.

A pályázó felhatalmazza az ITRIS csoportot, hogy adatait kizárólag a pályázattal összefüggő célból továbbadja és elektronikus formában tárolja.

TOP