×

IMPRESSZUM

Kiadó

ITRIS Kft.
Lokomotív Ház
Budafoki út 187-189
H-1117 Budapest

Tel: +36 1 211 2226
info@itris.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-354643

Adószám: 27336227-2-43

EU Adószám (VAT): HU27336227

Minden email-t szívesen fogadunk - hozzászólásokat, kérdéseket vagy kritikát, illetve információkat az web-es jelenlétünkről. Ezzel kapcsolatos észrevételeit a következő e-mail címre várjuk: webmsaster@itris.ch

Projektcsapat: ITRIS Marketing
CMT: WordPress

Sajtóosztály

Kérdése van a cégünkkel, vagy a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatban? Szívesen válaszolunk kérdéseire és további információkat is biztosítunk. Az IT-szakembereink is rendelkezésre állnak előre megbeszélt időpontokban, ha részletesebb információkra van szüksége.

Kapcsolattartó: Jakab Zoltán
Telefonszám: +36 30 422 6441

Disclaimer

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult.

Az összes ajánlat kötelezettség nélküli.
Az ITRIS fenntartja a jogot, hogy az oldal egy részét, vagy egészét megváltoztassa, kiegészítse, vagy törölje anélkül, hogy ezt előre bejelentené, illetve az oldalt egy ideig, vagy teljesen beszüntetni.

Az ITRIS nem felel a tárgyi, vagy eszmei veszteségekért, amelyek az oldal meglátogatásával vannak kapcsolatban.
Az ITRIS nem vállal felelőséget az oldalakon található tartalmakért, illetve az ott található linkekért.

Adatvédelem

Felhívjuk a figyelmét, hogy az interneten történő adatátvitel (pl. email-en keresztül történő kommunikáció) biztonsági réseket tartalmazhat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a személyes adatait megvédjük az illetéktelen hozzáférésektől, a biztonsági rés nélküli adatvédelmet egy harmadik fél által történő hozzáféréstől azonban nem tudunk biztosítani.  A kapcsolatfelvételi űrlapon lévő összes adat az interneten keresztül kerül átvitelre. Kérem vegye tudomásul, hogy az interneten saját kockázatra ad meg adatokat, információkat.

Adatvédelem állásjelentkezéskor

Az ITRIS semmilyen esetben nem vállal felelőséget, ha a pályázó az interneten keresztül történő személyes adatok átadása során ebből bármiféle kára származik. Amennyiben biztonsági szempontokból a pályázó az interneten keresztül történő adatátadást nem tartja szükségesnek, vagy ésszerűnek, kérjük más csatornákat használjon.

A pályázó felhatalmazza az ITRIS csoportot, hogy az adatait kizárólag a pályázattal összefüggű célból továbbadhatja és elektronikus formában tárolhatja.

TOP